Artiesten

Op deze vijfde editie van Dynamite Day in 2015 hadden we de volgende artiesten geboekt, voor het jaar 2017 zijn we reeds bezig! 

Matthew Johnson (USA)

Matthew is een stevige kerel vol tattoos, maar zijn persoonlijkheid super-vrolijk waardoor een unieke combinatie ontstaat welke voor de nodige komische momenten gaat zorgen. Matthew is een allround entertainer en zal naast de lezing welke hij eerder op de dag zal verzorgen in de avondshow ook zijn kunsten tonen. Heb je hem nooit eerder aan het werk gezien, dan kun jij gaan genieten van sterke effecten en mentale effecten met een komisch accent! Zijn online-lectures (zoals bijvoorbeeld de Penguin Live Lecture) krijgen super reviews.

“One of few magicians who is VERY funny and VERY skilled!” -Gregory Wilson
"Matthew Johnson is a joy to watch!" -Mark Wilson
“AWESOME!” –John Archer
"A very, very clever man!" –Paul Green
"Matt Johnson does more shows a year than anyone else I know!" –Bro Gilbert
"Matthew has great material I know you will use!" –Paul Romhany

 

 

Christopher Taylor (CANADA)chris

Christopher staat bekend om zijn sterke mentale effecten welke hij zelf ontwikkelt en uitbrengt, de grootste mentalisten ter wereld gebruiken dan ook zijn hulpmiddelen of adviezen om hun acts naar een hoogtepunt te brengen. Vandaag zal Christopher laten zien zijn 25 jaar ervaring met je delen tijdens de International Magic Show!

 

 

 

 

Daniel Garber (Argentinië)

Daniel Garber is in Argentinië een zeer bekend entertainer voor families en kinderen, hij heeft een enorme hoeveelheid ervaring op dit gebied en we hebben hem dan ook gevraagd iets te laten zien in de avondshow. Wat precies blijft nog een verassing!

 

 

 

Luc Elson (NL)

Luc Elson is fris, modern en zit boordevol magie! Geboren in 's-Hertogenbosch, waar hij meer dan 10 geleden begon met een goocheldoos. Het goochelen groeide uit tot zijn grootste passie. Luc behaalde onder andere de Halve Finale in ‘Hollands Got Talent’ en stond in de tv-show van ‘Beat The Best’ op RTL4. Ook maakt hij deel uit van het Illusietrio ‘Lars, Luc & Angelique'. De afgelopen vijf jaar organiseerden zij o.a. drie grote theatershows en 'Het Magisch Feest van Sinterklaas', een jaarlijks terugkerend Sinterklaasevenement voor duizenden kids en hun ouders.

Na vier jaar toneelschool en de nodige magic-coaching is Luc's hobby zijn beroep geworden. Hij speelde de hoofdrol in de nieuwe pretparkshow ‘de Toverzolder’ van Attractiepark Toverland en was op TV onder andere te zien als "leraar" in "De Magische Winkel".

 


Rafael Scholten (NL)

Rafael is een jonge, enthousiaste en betoverende performer. Hij heeft een eigen stijl ontwikkeld die zowel modern als chic is. Niet voor niets heeft Rafael de afgelopen tijd meerdere internationale prijzen gewonnen, waaronder: Jury prijs, Internationale circus festival van Monte Carlo, MC 2012, Publieksprijs in wintercircus Martin Hanson NL 2011/2012, 2x Nederlands Kampioen Goochelen NL2010/2011, Preis des variete neues theater hochst (european youth circus festival) DE 2010, 2x Belgisch kampioen toneel goochelen.BE 2009/2010, Junior Master of Magic Award NL 2008, 2e European Hans Klok Trophy NL 2008.

Hij raakte al jong in de ban van theater en toen hij het goochelen ontdekte bleek hij een groot talent te zijn. Hij levert magisch entertainment op hoog niveau. Veel is er over hem gezegd,maar alle woorden zijn eigenlijk overbodig, het ware advies is simpel: Zien, beleven en jezelf laten verwonderen.

 

 

Christian Farla & The Showgirls of Magic (NL)

Wie kent hem niet? Christian Farla! Of je nu naar het theater gaat, naar "De Magische Winkel" kijkt, naar een pretpark gaat of je kijkt naar "Das Supertalent" of "Britain's Got Talent", overal kom je Christian tegen. Deze zeer ervaren illusionist heeft al duizenden shows gedaan op alle denkbare locaties ter wereld en draait zijn hand niet om voor het laten verschijnen en/of verdwijnen van assistentes, laat zich doorboren door een gigantische boor en laat een motor of helikopter zomaar verschijnen!

Hij won de afgelopen jaren vele prijzen, zoals 2 maal de 'IAAPA Big E Award for Best themeparkshow in the world' (voor hun show in Walibi World), 2 Merlin Awards, de 'Mandrake d'Or Award', werd in 2007 benoemd tot 'Champion de Europe de Magie' en behaalde maar liefst viermaal een eerste prijs illusionisme op de Nederlandse Kampioenschappen. Hij is een veel gevraagd artiest en samen met zijn assistentes lijkt alles mogelijk.

Ga maar eens stevig in je stoel zitten en geniet van het onmogelijke wat hij mogelijk maakt! Wil je meer weten over Christian Farla, check dan snel zijn website.

 

Bobbyscala (Bulgarije)

De uit Bulgarije afkomstige Bobbyscala werkt al jaren in circussen met allerhande acts zoals zijn handstand-act, maar ook (komische) jongleeracts. Vandaag zal hij jou zijn handstand (balans)act laten zien. Hooggeëerd publiek, maak de piste vrij voor Bobbyscala!

 

 

Sylvia Rosat (Zwitserland)

Sylvia is afkomstig uit Zwitserland en beschikt over meerdere vaardigheden zoals de Aerial Silks maar is een specialist in het zogenaamde  "Whipcracking" oftewel zeer precies kunnen omgaan met een (pijnlijke) zweep. Dat laatste zal ze vanavond laten zien, wereldwijd staat ze bekend om haar vakkundigheid op dit gebied, een kunstvorm welke je bijna niet meer ziet...behalve dan vanavond in Velden!