Locatie & Route

Dynamite Day zal plaatsvinden op een NIEUWE locatie ;

BMV De Vilgaard

Schandeloseweg 1

5941 CP te Velden

http://www.bmv-devilgaard.nl/

Op de locatie zelf (De Vilgaard) zijn een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar (bordjes van Dynamite Day / Sporthal volgen), in de directe omgeving is nog een parkeerplaats of kun je langs de weg of zelfs in de woonwijk parkeren.  Zie op de kaart hieronder de aangegeven parkeerplaatsen (P-borden op de kaart).

route2015

Hieronder volgen enkele routebeschrijvingen;

Met de auto;

Komende uit de richting Eindhoven over de A67;
neemt U afslag 40 (Velden/Kasteeltuinen). U draait onder bij de verkeerslichten linksaf de N 271 op richting Velden/ Kasteeltuinen. Volg de N 271 richting Velden. Bij de rotonde gaat U rechtdoor en u draait bij de verkeerslichten in het centrum van Velden rechtsaf en parkeert aan de linkerzijde op het kleine terrein bij de eerste T-splitsing óf u neemt de tweede straat links en komt op het parkeerterrein van BMV De Vilgaard. Indien u op de kleine parkeerplaats uw auto parkeert loopt u door een klein paadje naar de BMV.


Komende uit de richting Roermond over de N273 / A73;
Volgt u de borden richting Venlo/Duisburg. Deze route blijft U volgen totdat U op de A67 komt. U neemt nu afslag 40 (Velden/Kasteeltuinen). U draait onder bij de verkeerslichten linksaf de N 271 op richting Velden/ Kasteeltuinen. Volg de N 271 richting velden. Bij de rotonde gaat U rechtdoor en u draait bij de verkeerslichten in het centrum van Velden rechtsaf en parkeert aan de linkerzijde op het kleine terrein bij de eerste T-splitsing óf u neemt de tweede straat links en komt op het parkeerterrein van BMV De Vilgaard. Indien u op de kleine parkeerplaats uw auto parkeert loopt u door een klein paadje naar de BMV.


Komende uit de richting Nijmegen vanaf de A73;
Neemt U de afslag Venlo/Duisburg, en deze route blijft U volgen totdat U op de A67 komt. U neemt nu afslag 40 (Velden/Kasteeltuinen). U draait onder bij de verkeerslichten linksaf de N 271 op richting Velden/ Kasteeltuinen. Volg de N 271 richting Velden. Bij de rotonde gaat U rechtdoor en u draait bij de verkeerslichten in het centrum van Velden rechtsaf en parkeert aan de linkerzijde op het kleine terrein bij de eerste T-splitsing óf u neemt de tweede straat links en komt op het parkeerterrein van BMV De Vilgaard. Indien u op de kleine parkeerplaats uw auto parkeert loopt u door een klein paadje naar de BMV.

Komende uit de richting Gennep/Nijmegen over de N271;

Draait bij de verkeerslichten in het centrum van Velden linksaf en parkeert aan de linkerzijde op het kleine terrein bij de eerste T-splitsing óf u neemt de tweede straat links en komt op het parkeerterrein van BMV De Vilgaard. Indien u op de kleine parkeerplaats uw auto parkeert loopt u door een klein paadje naar de BMV.

Met het openbaar vervoer;

Vanuit de richting Roermond en Eindhoven;
Neem de trein naar Venlo en stap daar over op Buslijn 83/85 richting Gennep/Nijmegen. U stapt uit in Velden Centrum (bij het Chinees restaurant). Loop richting verkeerslichten en draai na het Chinees restaurant links de straat in, na 150 mtr draait u links het terrein van De Vilgaard op.

Vanuit de richting Gennep/Nijmegen;
Neem bus 83/85 richting Venlo/St.Maartensgasthuis (of NS Station  U stapt uit in Velden Centrum. Loop terug naar de kruising / verkeerslichten en steek schuin over richting Chinees restaurant, draai voor het Chinees restaurant rechts de straat in, na 150 mtr draait u links het terrein van De Vilgaard op.