Lunch & Diner

Lunch:

Tijdens lunch zorgen wij dat er (tegen betaling) voldoende broodjes, soep, etc. verkrijgbaar zijn aan onze speciale lunch-stand.

Diner:
Tussen 18.15 - 20.15 uur is er tijd om ergens te gaan dineren. De onderstaande restaurants doen flink hun best om je weer op tijd terug te krijgen in de zaal voor de avondshow. Zorg wel dat je er tijdig aanwezig bent. Al deze restaurants liggen op loopafstand (binnen 3-5 minuten) vanaf het gemeenschapshuis en zijn goed te bereiken.

Je kunt op een aantal plaatsen in Velden terecht om een hapje te eten:

 

Restaurant "De Chinese Muur" (Rijksweg 99 te Velden, Tel : 077-4721207)

Dit heerlijke Chinese restaurant biedt plaats aan heel wat bezoekers en heeft heerlijke Indische en Chinese gerechten. Mensen vanuit de verre omtrek komen naar dir restaurant om hier heerlijk te dineren. Reserveren is een goed idee!

 

Kwalitaria "De Bascule" (Markt 7 te Velden)

Bij deze kwalitaria kun je terecht voor een snelle hap, maar ook voor een uitgebreid menu, pizza of belegde broodjes, geschikt voor zowel Lunch als Diner dus. Reserveren is niet mogelijk/nodig.

 

 

Er zijn nog meer mogelijkheden (zoals restaurant "De Maasduinen") in Velden maar de bovenstaande 2 restaurants hebben wij dit jaar gekozen als "partners" en zij zorgen er zeker voor dat iedereen op tijd terug kan zijn voor de avondshow.

Je zult dus niets te kort komen wat eten betreft.......