Reserveren van Combikaarten

Het doel van Dynamite Magic Shop is om een gezellige en leerzame (ontmoetings-)dag te organiseren voorzien van een heleboel entertainment én mogelijkheden tot het doen van aankopen waarbij je ook nog eens andere amateur en professionele goochelaars uit binnen en buitenland kunt ontmoeten.

Alle kosten van deze dag worden betaalt uit de kaartverkoop en onze kaartprijzen zijn zo afgestemd dat (bij voldoende bezoekers) deze kosten net gedekt zijn, ons doel is dus niet om er geld aan over te houden maar om de dag kostendekkend te maken.

Kaartprijzen Dynamite Day Combikaart *(Dagkaart inclusief International Magic Show) 2015

Nog niet bekend

Kaartprijzen International Magic Show (enkel de avond van 20.15 - 23.00 uur)

Nog niet bekend

DE ZAAL IS DEZE DAG VERDEELD IN VAKKEN MET VERSCHILLENDE KLEUREN. U MAG DE GEHELE DAG ENKEL PLAATSNEMEN IN DE HET VAK WELK OVEREENKOMT MET DE  KLEUR VAN UW ENTREEKAART. HOE EERDER U BOEKT & BETAALT, HOE BETER UW PLAATS / HET VAK WAARIN U MAG PLAATSNEMEN !

Let op;
Dynamite Magic Shop is niet aansprakelijk indien om welke reden dan ook artiesten hun medewerking opzeggen of hun afspraken niet nakomen. Indien een of meerdere artiesten niet op de dag aanwezig zullen zijn, om welke reden dan ook is dit géén reden voor geld-teruggave. Uiteraard zullen we proberen een alternatief te boeken in dezelfde categorie. Uiteraard werken wij met een contract/overeenkomst om bovenstaande zaken te voorkomen!

BELANGRIJKE DETAILS;

-Kaarten worden pas voor je gereserveerd/toegewezen wanneer de betaling door ons ontvangen is. Indien kaarten pas voldaan worden in een nieuw betaaltarief (je bestelt bijvoorbeeld vóór 1 oktober / kaartprijs EUR 45,00 maar betaalt pas na 1 oktober / kaartprijs EUR 49,00 zullen we het verschil (EUR 4,00) in kaartprijs alsnog in rekening brengen bij het afhalen van de kaarten.
-Betaalde kaarten worden onder geen enkele omstandigheden terug genomen.
-Bij annulering van reeds gereserveerde (maar nog niet betaalde) entreekaarten brengen we EUR 7,50 administratiekosten in rekening.
-Uw betaaldatum is uw reserveringsdatum, wanneer u boekt op 01 Januari en betaalt op 30 September heeft u dus zeker niet de beste plaats....!

-Indien door de losse verkoop avondkaarten eerder uitverkocht zijn dan combikaarten verdwijnen deze combikaarten en komen er enkel nog dagkaarten (tegen dezelfde prijs) voor in de plaats, je hebt dan géén toegang tot de International Magic Show, reserveer dus tijdig!